Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Caffé Vergnano

Caffé Vergnano

Je hebt vast weleens jouw koffiekopje neergezet op een brief of een ander waardevol papier. Volgens de makers van Caffè Vergnano is de vlek die de beker achterlaat een symbool dat doet denken aan momenten van intimiteit, warmte en vertrouwdheid. Dit is het visitekaartje van Caffè Vergnano.

Het begon met een klein winkeltje en een koffiebranderij

Domenico Vergnano begon in 1882 in een klein winkeltje in Chieri, Italië, met het branden van koffiebonen. Het kleine winkeltje is inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf en heeft op uitmuntende wijze de koffiecultuur van Italië verspreid over de hele wereld. Dat komt natuurlijk ook door de superieure kwaliteit van de mengsels van Caffè Vergnano, die het resultaat zijn van de selectie van de beste grondstoffen en een buitengewoon productieproces.

Een jonge en kosmopolitische uitstraling

Naast voorverpakte koffie voor de consumentenmarkt heeft Caffè Vergnano ook cafés en foodtrucks waarmee het merk de koffie naar buiten brengt. 
Bij het betreden van een Caffè Vergnano 1882 café voel je je zich meteen thuis, zoals in de woonkamer van je eigen huis. Alles, van meubels tot accessoires, straalt warmte uit, en heeft tegelijkertijd een jong en kosmopolitisch karakter, net als de koffie.