Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen
Bestel onze koffiebonen nu ook via scala XL

Dallmayr

Dallmayr

Dallmayr is een van de bekendste Duitse koffiemerken. Het bedrijf heeft zijn wortels in München en is actief over de hele wereld.
 
Een bedrijf met meer dan 300 jaar geschiedenis
Ergens rond 1700 opende een Christian Reitter een handelsbedrijf in Munchen. Dat bedrijf bleef door de eeuwen heen bestaan en werd zo’n 170 jaar later hernoemd naar de toenmalige eigenaar Alois Dallmayr. Toen Alois overleed in 1895, nam zijn vrouw Therese Randlkofer het bedrijf over. Destijds was het ongehoord dat een vrouw een bedrijf runde, maar onder het goede leiderschap van Therese werd Dallmayr één van de beste delicatessenhandels in Duitsland die het Duitse keizerlijke hof tot haar klanten kon rekenen. In 1931 zocht Dallmayr naar nieuwe mogelijkheden om de crisis het hoofd te bieden, en ze besloten om koffie te gaan branden. 
 
Bijzondere koffie in diverse blends
Nog steeds staat de naam Dallmayr garant voor uitstekende product- en servicekwaliteit met een traditie die meer dan 300 jaar teruggaat. De koffie divisie heeft zich de afgelopen 50 jaar ontwikkeld tot de grootste divisies van het bedrijf. Dallmayr heeft verschillende blends koffie die verkrijgbaar zijn als bonen, gemalen filterkoffie, capsules en pads. Probeer Dallmayr en proef de geschiedenis.