Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen
Bestel onze koffiebonen nu ook via scala XL

Delonghi

Delonghi

DeLonghi Begon zo’n 80 jaar geleden in Italië als fabrikant van onderdelen voor industriële apparaten. In de jaren 50 startte het bedrijf met de productie van apparaten voor airconditioning en kachels. In de loop van de tijd is het assortiment uitgebreid met diverse elektrische huishoudelijke apparaten, zoals keukenmachines en ijskasten. 
 
Huishoudelijke producten uitgevoerd in smaakvol design
Alle producten van dit merk zijn, zoals het een Italiaans bedrijf betaamt, uitgevoerd in een smaakvol design. De designkwaliteiten van de ontwerpers wordt internationaal erkend, en in 2007 ontving DeLonghi een Red Dot Design award voor deze kwaliteiten. 
 
Koffiezetten op een hoger niveau
Het bekendste zijn de DeLonghi koffiezetapparaten en espressomachines. Hiermee kun je echte Italiaanse espresso zetten. Naast deze apparaten heeft DeLonghi ook andere artikelen om het koffiezetten tot een hoger niveau te tillen. Zo kun je een koffiemolen van DeLonghi kopen om vers je bonen te malen, is er een melk opschuimer voor de perfecte cappuccino kun je ook diverse producten krijgen om je apparaat mee te reinigen.