Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Durgol

Durgol is al jaren dé betrouwbare hulp in de strijd tegen kalkaanslag. Het hoogwaardige Zwitserse product verwijdert kalkaanslag snel en grondig. Durgol is geschikt voor elk huishouden en huishoudelijk apparaat waar kalkaanslag een ongewenste gast is.

Een familiebedrijf met een traditie die teruggaat tot 1951

Meer dan 65 jaar geleden kreeg Maria DüringKeller een idee terwijl ze aan het schoonmaken was. Wat als er een middel zo bestaan om haar toilet, badkuip en kranen van hardnekkige kalk te ontdoen? Ze nam het heft in eigen handen en ontwikkelde een zeer effectief ontkalkingsmiddel. Dit was het begin van het merk Durgol. Maria DüringKeller ging zelf met haar auto de weg op om haar product te promoten. En ze schroomde niet om de toiletten van potentiële klanten schoon te maken om de werking van haar product te demonstreren, terwijl ze een elegante jurk en hoed met een sluier droeg.

Het geheim van het succes

Durgol staat synoniem voor Zwitserse betrouwbaarheid en kwaliteit. De producten van Durgol zijn verder ontwikkeld om ervoor te zorgen dat ze zeer effectief, grondig en milieuvriendelijk blijven.