Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Gimoka

Gimoka

Gimoka Coffee UK is een Britse distributeur van authentieke Italiaanse koffie gebrand door Gruppo Gimoka, een van de meest prominente Italiaanse koffiebedrijven. De koffiebranderij staat bekend om de manier waarop ze traditie combineren met technologie.
Dankzij een combinatie van jarenlange ervaring in de koffiebranche en een breed assortiment van producten, is Gimoka in staat om elke klant te bedienen, van luxehotels en restaurants tot grote kantoren, of gewoon iedereen die wil genieten van authentieke Italiaanse koffie in zijn eigen huis.
 
Een breed scala aan koffieproducten
Gimoka heeft een breed scala aan koffieproducten zoals bonen, gemalen koffie en koffie voor eenmalig gebruik zoals Nespresso compatible capsules. De producten worden allemaal gekenmerkt door verschillende melanges en verwerkingsprocessen. Alle blends zijn onderworpen aan strikte kwaliteitscontroles. Het hele proces, van de selectie van de bonen tot de uiteindelijke verpakking, wordt gegarandeerd door het team van professionals van Gruppo Gimoka, die elke productiefase nauwgezet volgen.
 
Duurzame koffieteelt en eerlijke inkoop
Gruppo Gimoka besteedt veel aandacht aan duurzaamheid, kwaliteits- en veiligheidsnormen. Ze letten ook op de duurzaamheid van de koffieteelt en de eerlijkheid van de inkoop. Gimoka Coffee is echte Italiaanse koffie voor een kleine prijs.