Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Severin

Severin verkoopt al meer dan 60 jaar hoogwaardige elektrische apparaten die je leven gemakkelijker maken. Het bedrijf maakt handige producten voor een moderne levensstijl in elk huis. Dit is een merk voor mensen die kwaliteit en design willen binnen hun eigen vier muren.

Hoogwaardige elektrische huishoudelijke apparaten

Severin is ontstaan uit een smederij die in 1892 werd opgericht door Anton Severin. Na de Eerste Wereldoorlog werd de Anton Severin Metallfabrik opgericht die zich bezighield met de productie van gordijnroeden. In 1922 werd de productie van aluminium serviesgoed toegevoegd en later kwamen daar ook serveerwagens bij. Na de Tweede Wereldoorlog ging Severin over op de productie van elektrische apparaten voor het huishouden. 

Made in Germany

Severin staat al 125 jaar voor betrouwbaarheid en innovatie. Dit betekent Duitse kwaliteit van top tot teen: of het nu gaat om productontwerp en -ontwikkeling of materiaalkeuze en verwerking. Het is één van de weinige producenten van huishoudelijke elektronica die "Made in Germany" op hun product kunnen schrijven. Severin maakt koffiemachines, koffiemolens, melkopschuimers, BBQ-grills, fondueapparaten, yoghurtmakers en inmaakketels, en produceert ook de reserve-onderdelen en onderhoudsmiddelen voor je apparaat.